Tosprogede borgere


Er du tosproget og har læse-skrivevanskeligheder?

Ca 5% af en befolkning har læse-skrivevanskeligheder som følge af ordblindhed. Det gælder også, hvis man er tosproget. Der kan naturligvis også ses andre læse-skrivevanskeligheder, da det ikke altid er problemfrit at overføre sine læse-skrivefærdigheder til et nyt sprog.
Vi har særlig kompetence og erfaring i forhold til tosprogedes læse-skrivevanskeligheder.
Det betyder, at vi kan tilbyde dig de samme ydelser som alle andre med læse-skrivevanskeligheder.
Individuelt tilrettelagt undervisning og rådgivning i, hvilke læse-skrivestøttende IT-hjælpemidler der vil være relevante.
Vores erfaring er, at tosprogede borgere profiterer lige så meget som andre af en kompetent læse-skriveundervisning og af de læse-skrivestøttende it-hjælpemidler.
­­­Vores undervisning er målrettet, og vi giver den som eneundervisning. Det betyder, at vi kan tilpasse den præcist til det, du har behov for. Der bliver ingen spildtid i undervisningen.
 
Udtalelse fra KM, 25 år: "Jeg kommer fra Sri Lanka og læser til social- og sundhedsassistent. Jeg er ordblind og har fået hjælp og undervisning, som jeg er rigtig rigtig glad for. Jeg fik den hjælp som jeg havde brug for og har lært rigtig meget. Hvis jeg ikke havde fået den hjælp, så tror jeg ikke jeg havde klaret at komme så langt og var måske holdt op på min uddannelse. Der er sket en stor fremgang, både i læsningen og skrivningen og udtalen. Tak for den store hjælp."

 
 
Nyt Mod ApS • Amtsvej 2 • 3450 Allerød • Tlf.: 30 23 31 01 • Email: info@nyt-mod.dk • CVR: 29773726